Маловисківські школярі зібрали хворому на туберкульоз Юрі посилку

,

Допомогти у боротьбі з тяжкими хворобами Юрію Бойку, який залишився сиротою і про якого нещодавно писала«КП», вирішили учні 8-А класу Маловисківської загальноосвітньої школи №3. До благочинності дітей закликала класний керівник Луїза Давидова.

–Я передплачую «Кіровоградську правду», от і прочитала в ній статтю про Юру. Вона мене дуже схвилювала. Тоді я принесла газету в школу і прочитала статтю учням. У деяких діток, як і в мене, сльози на очі наверталися. Не може ж серце дитини залишити байдужим така розповідь, – розповідає «КП» наша читачка Луїза Давидова і додає, що так у них і виникла спільна ідея допомогти хлопцеві.

Збирати разом посилку почали всі учні 8-А класу. Приносили хто що міг – хто продукти, хто кошти, зазначає вчителька.

– Діти поприносили яблука, мед, сушку, родзинки, апельсини, лимони. Навіть дітки із багатодітних сімей здали гроші, принесли печиво і цукерки. Всі гуртом збирали передачу Юрі, – уточнює Луїза Давидова і додає, що спільними зусиллями учнів 8-А вдалося зібрати 120 гривень.

Вчителька каже, дітки постійно беруть участь у благодійних справах, адже впевнені, що творити добро може кожен.

– Дитячі серця відгукуються на добру справу. Ми з учнями 8-А і 8-Б у зону АТО посилки відправляли. Там наш випускник Женя служив. Дімі Бакуну з тяжким захворюванням збирали кошти на лікування, – перераховує добрі справи дітей класний керівник і додає, що при нагоді ще зберуть з учнями допомогу і передадуть Юрі, головне, щоб він не здавався, а боровся зі своїми хворобами.

«КП» нагадує, Юрію Бойку, якому нещодавно діаг­ностували відкриту форму туберкульозу, допомогти може кожен. Телефон для довідок: (099)038-17-50 – волонтер Наталія Селецька.
e-max.it: your social media marketing partner