Область залишиться на два дні без води

,

16-17 травня у Кіровограді, Знам’янці, Олександрії й Світловодську, а також у селищах Димитровому і Пантаївці не буде води. Причина – припинення електропостачання об’єктів забору та очистки води ОКВП «Дніпро-Кіровоград» для проведення планових ремонтних робіт енергетиками, повідомили на водогоні.

Отже, за інформацією «Дніпро-Кіровоград», у Світловодську доведеться обмежити подачу води з 15:00 16 травня. Відновлення водопостачання у повному обсязі відбудеться з 11:00 17 травня.

В Олександрії, Димитровому й Пантаївці можливі перебої з водою у тих, хто живе на верхніх поверхах, з 15:00 16 травня. З’явиться вода у кранах о 16:00 17 травня.

Жителі Знам’янки, особливо ті, хто живе у багатоповерхівках, залишаться без водопостачання з 15:00 16 травня. Відновлення відбудеться з 17:00 17 травня.

В обласному центрі обезводять усю право­бережну частину з 15:00 16 травня. Втім, перебої з водою можливі й у правобережній частині Кіровограда, щоправда, для тих, хто живе на верхніх поверхах. З’явиться вода у кранах о 19:00 17 травня.

Також без водопостачання залишиться селище Соколівське.

Зважаючи на ситуацію, адміністрація водогону закликає жителів області зробити необхідний запас води, а також просить вибачення за тимчасові незручності.

 
e-max.it: your social media marketing partner