Ветерани дякують Ларіну за привітання з Днем Перемоги

,

1956Ветерани Кіровограда подякували народному депутатові, екс-очільнику Кіровоградщини Сергію Ларіну за привітання до Дня Перемоги. Кажуть, дуже приємно, що про них не забувають.

– Піти на парад я не міг, бо вже не можу ходити. Але привітати мене не забули. Приходили зі шкіл №6 та №34, вітав і Сергій Ларін із Києва. Дуже приємно, що не забувають. Такий радісний день буває раз на рік. Прийшла його помічник, поговорила зі мною. Я зараз дуже хворію, півпенсії віддаю на ліки. Тому підтримка була дуже доречною, – говорить ветеран війни Сергій Дощенко.

– Напередодні 9 травня Сергій Миколайович передав вітання з Днем Перемоги кожному ветеранові. Когось нам вдалося навідати особисто. Це були надзвичайно теплі і зворушливі зустрічі. Ветерани розповідали нам як воювали, де застала їх звістка про перемогу, показували фотографії, – ділиться помічниця народного депутата Ліра Ільченко і додає, що особливо учасники бойових дій дякували Ларіну за таблички, які свого часу в рамках акції «Зірка пам’яті» встановили на будинках із нагадуванням, що там мешкає ветеран.
e-max.it: your social media marketing partner