«Опозиційний блок» завжди відстоюватиме правду про Велику Перемогу – заява

,

«Опозиційний блок» завжди відстоюватиме правду про Велику Перемогу, рішуче припиняти будь-які спроби спотворити або переписати історію, осквернити пам'ять про великий подвиг народу, йдеться у заяві партії, опублікованій на офіційному сайті.

«Завтра Україна святкуватиме одне з головних державних свят – День Перемоги. 9 Травня ми вшановуємо світлу пам'ять загиблих, віддаємо данину поваги ветеранам, вшановуємо тих, хто самовіддано працював у тилу.

«Опозиційний блок» завжди буде відстоювати правду про Велику Перемогу, рішуче припиняти будь-які спроби спотворити або переписати історію, осквернити пам'ять про великий подвиг народу.

Цьогоріч 9 Травня наша країна зустрічає в умовах військового протистояння на Донбасі, сплеску злочинності, що представляє реальну загрозу безпеці громадян.  Всупереч безвідповідальним діям влади, яка мало що зробила для припинення військових дій, ми повинні зупинити кровопролиття. Ми зобов'язані відновити мир, який в ті далекі роки дістався нам завдяки героїчному подвигу наших дідів і прадідів.

День Перемоги для народу України – свято, яке може об'єднати всі покоління і стати джерелом патріотизму, віри у власні сили, цементуючою силою нації. Нинішнє керівництво країни в цей тривожний час може і повинно використовувати святкування 70-річчя Великої Перемоги як унікальну можливість, історичний шанс для згуртування народу, зміцнення української державності.

Тим часом влада демонструє все більш очевидну неспроможність в держуправлінні, занурюється в корупційні скандали, не проявляючи турботи про гідну старість ветеранів війни.

Непрофесіоналізм нинішнього уряду став очевидним для всього світу після провалу рятувальної операції в Непалі. Прийшов час Кабміну прийняти відповідальне політичне рішення і всім складом піти у відставку, а не звалювати всі проблеми на одного горе-міністра.

Опозиційний блок виступає проти нинішнього уряду нездар і казнокрадів. Ми вимагаємо від влади дати українцям мир, впевненість у завтрашньому дні, належне соціальне забезпечення тим, хто ціною свого здоров'я, поневірянь і злигоднів подарував нам можливість жити у вільній, незалежній Україні», – сказано в заяві.
e-max.it: your social media marketing partner