Стрижаков організував масовий суботник

,

Сотні жителів вулиць Попова, Жадова та Конєва у Кіровограді вийшли на великий суботник. І дорослі, і діти прибирали подвір’я, білили дерева, бордюри, фарбували дитячі майданчики, облаштовували клумби та висаджували дерева. Організував масове прибирання депутат Кіровоградської міськради Артем Стрижаков.

– Такі масові весняні суботниками ми з жителями мого округу проводимо щороку. Прибираємо, фарбуємо, висаджуємо дерева, клумби й у такий спосіб робимо наші подвір’я чистішими і гарнішими. Цьогоріч висадили близько двох сотень беріз, лип, різних кущів і квітів, – розповідає Стрижаков.

Учасники суботника зізнаються: наведеною чистотою задоволені. Тим більше, що на те, аби мікрорайон став по-справжньому чистим і облаштованим, знадобилося всього кілька годин.

– У нас із Артемом Олеговичем така домовленість: з нього матеріали, з нас – робота. І ось так уже кілька років поспіль ми гуртом наводило лад у своїх дворах! Чоловіки копають, жінки фарбують, діти прибирають. Малеча, до речі, ще й отримує морозиво у якості заохочення. Тепер приємно вийти на подвір’я, подихати повітрям, погратися з дітьми. Чудова і корисна ініціатива! – радіє результату жителька вулиці Попова Віра Іванівна.

1930

1931

1932

1929

1925

e-max.it: your social media marketing partner