У центрі міста невідомі збиралися знищити щойно посаджені липи

,

Під час висадки лип навпроти магазину «Мелодія» у Кіровограді городяни помітили сипучу речовину у заздалегідь підготовлених ямах для дерев учора, 24 квітня. Відтак припустили, що хтось хотів знищити молоді липи.

- Висаджували дерева у центральній частині міста. 82 молодих гарних дерева. Відповідно викопали 82 ями. Підготували ями для висадки і на Великій Перспективній, 9, біля Аптеки «Ліки +», працівник якої взимку знищив там липи. І що ми знайшли вранці, коли готувалися садити? У кожну з цих ям на дно хтось насипав сіль чи якусь іншу білу отруту... У жодній із інших підготовлених 77 ям такого не було. Які є думки? Чому тільки для дерев, які мали садили біля аптеки «Ліки +» на Великій Перспективній,9, хтось підготував такий «подарунок»? Прізвище цієї людини, очевидно, дикун, - написала на своїй сторінці у Faebook бізнесмен і громадська діячка Людмила Шубіна.

Нагадаємо, у березні навпроти магазину «Мелодія» незаконно спиляли три липи. Свідком цього стала Людмила Шубіна. Аби відродити зелені насадження, вона ініціювала висадку кількох десятків молодих лип у середмісті Кіровограда.
e-max.it: your social media marketing partner