Журі визначило лауреатів обласної премії Ястребова

,

Журі обласної краєзнавчої премії імені Ястребова, яка присуджується щороку на конкурсній основі за кращі науково-дослідницькі роботи з питань історії, культури та природи Кіровоградщини, а також музейним установам, працівникам музейних установ за особистий внесок у розвиток музейної справи, шляхом таємного голосування назвало лауреатів-2015.

Отже, у номінації «Наукові дослідження з історії та етнографії краю» кращим названо Вадима Смотренка і його наукове видання «Сталеві мережива маленького Парижу».

У номінації «Краєзнавчі розвідки з історії міст і сіл області» лауреатом став Віктор Похиленко та його історико-документальне видання «Танець між небом і землею».

У номінації «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи» переміг авторський колектив у складі Андрія Надєждіна, Віктора Присяжнюка, Костянтина Гнойового та «Народний музей визволення Кіровоградщини».

Відзначення лауреатів відбудеться 18 травня 2015 року в обласному краєзнавчому музеї. Одночасно з премією вручається диплом лауреата, скульптура «Степовий орел» і нагрудний знак.
e-max.it: your social media marketing partner