Колектив Олександрійської станції швидкої виступив проти ліквідації медзакладу

,

Колектив Олександрійської станції швидкої допомоги одноголосно виступив проти ліквідації медзакладу як юридичної особи під час проведення зборів за підсумками першого кварталу сьогодні, 22 квітня, повідомляє «Моя Олександрія».

Зокрема, колектив вимагає залишити станцію в тому статусі, в якому вона є зараз – у складі обласного центру екстреної медичної допомоги, але в статусі окремої юридичної особи.

Хід зборів та результати голосування внесені до протоколу. Його копії спрямують директору департаменту охорони здоров'я Кіровоградської ОДА Олегу Рибальченку і в обласну раду депутатам-олександрійцям.

Медики повідомляють, що схоже рішення – залишитися в статусі юридичної особи – також прийняли їхні знам’янські колеги, після чого їх рішення підтримала сесія міськради.

Такому рішенню передувала зустріч Олега Рибальченка з колективом станції директора, де він повідомив про наміри облради найближчим часом реорганізувати олександрійську станцію шляхом приєднання до обласного центру екстреної медичної допомоги з подальшою ліквідацією.
e-max.it: your social media marketing partner