«Світловодськпобут» заявляє про рейдерську атаку

,

Генеральний директор СП ТОВ «Світловодськпобут» Володимир Михайлик заявляє, що на очолюваному ним підприємстві відбулося рейдерське захоплення, повідомляє сайт «Світловодськ».

– Я гендиректор «Світловодськпобуту». З 8 жовтня я у відпустці. Через ЗМІ і від підлеглих я дізнався, що на підприємстві відбулося рейдерське захоплення, яке очолив міський голова Юрій Котенко. На територію підприємства мене не пускають, нова охорона мені не відома, – заявляє Володимир Михайлик.

– 14-го числа я був на робочому місці, приїхав засновник, спілкувалися, коли мені повідомив охоронець, що прийшли люди з заступником мера, начебто нове керівництво. Я пропонував поспілкуватися розібратися у ситуації. Відмовився заходити і Котенко, і Дмитришин (новий гендиректор підприємства, -ред.), – говорить Михайлик і додає, що сьогодні зриваються всі роботи з підготовки до наступного опалювального сезону.

Про рейдерське захоплення «Світловодськпобуту» заявляє і Олександр Яременко, який називає себе одним із засновників підприємства.

– Я вважаю, що Юрій Миколайович (Котенко, – «Світловодськ») очолив рейдерське захоплення за підробними документами СП ТОВ «Світловодськпобут». Документи на призначення Дмитришина я не підписував. Протокол вважаю підробним. Відповідні заяви до міліції написані. На сьогодні на території підприємства відбувається дерибан. Мета людей, які це роблять, а вони є прихильниками автономного опалення – визнати не дійсним створення СП ТОВ «Світловодськпобут», що тягне за собою повне банкрутство підприємства.  Вони хочуть перевести місто на автономне опалення, зруйнувати зарази особистої наживи підприємство, яке платить близько 7 мільйонів податок у рік і дає 170 робочих місць, – заявляє Яременко.

Новий генеральний директор Дмитро Дмитришин в інтерв’ю сайту «Світловодськ» повідомив, що його призначили на посаду 3 квітня на зібранні засновників «Світловодськпобуту».

– Мене навідріз відмовлялися пускати на підприємство. Після цього ми заявили у міліцію, в прокуратуру. Маємо намір найближчим часом здійснити перевірки на підприємстві. Була інформація від співробітників, що розкрадалося обладнання. Моя мета зараз зберегти власність громади, підготуватися до нового опалювального сезону і вплинути на зменшення тарифу, – говорить Дмитришин.

– Чому так все відбулося? Змінилися люди в ТОВ «Політрейд», який є засновником Світловодськпобуту на 50%. Ще 50% – міська рада. І коли у «Політрейд» прийшли нові люди і подивилися на фінансовий стан, то були шоковані великими боргами. Тож прийнято рішення змінити директора, – пояснює міський голова Юрій Котенко.
e-max.it: your social media marketing partner