Кіровоградець Владислав Кашпуренко пройшов у наступний тур «Голосу країни»

,

Наш земляк, артист обласної філармонії Владислав Кашпуренко, про якого вже писала «КП», у першому своєму батлі заспівав на «Голосі країни» «Пісню про рушник». І зробив це так, що тренер Олександр Пономарьов обрав саме його для подальшої боротьби у проекті.

Щирі емоції і навіть сльози викликав виступ Владислава у дуеті з Аліною Барановською не лише у суддів, а й у всього залу. Не стримала емоцій і мама хлопця – так душевно він виконав пісню.

Оцінюючи виступ Владислава з професійної точки зору, його тренер Олександр Пономарьов зауважив, що для досягнення успіху треба ще багато працювати. Втім, тренерові Потапу всього вистачило – він зізнався, якби був просто глядачем, точно не втримав би сліз, – настільки за живе взяв спів юного тенора з Кіровограда.

На запитання, як колеги ставляться до його участі у співочому конкурсі, Владислав Кашпуренко з посмішкою відповів: кажуть, що вже час іти з філармонії.

– Я задоволений тим, що пройшов, і в співочих нокаутах буду з вами, – сказав Владислав після виступу.

Нагадаємо, раніше Владислав Кашпуренко розповів про свою найзаповітнішу мрію: стати народним артистом України. Тож тримаймо кулачки за нашого земляка! А всі, хто хоче буквально підтримати артиста, поспішайте придбати квитки на концерт – 30 квітня Влад виступатиме у філармонії!


 

e-max.it: your social media marketing partner