Кіровоградська РДА попередила «Олікс»

,

Підприємство-перевізник «Олікс», що обслуговує маршрут №500 отримало попередження від Кіровоградської райдержадміністрації. Причина – скарги пасажирів.

Як повідомили в РДА, жителі села Соколівське поскаржилися чиновникам на те, що водії відмовляють у пільгових перевезеннях дітям із багатодітних сімей, хоча таке право їм гарантовано законом.

Районна влада на скарги відреагувала попередженням підприємству. Посадовці застерегли директора «Олікса» не допускати у майбутньому подібних випадків.

Водночас, Кіровоградська РДА прийняла рішення розірвати угоду з перевізником ПП «Автобаз-Кіровоград», який досі обслуговував автобусний маршрут «Кіровоград-Володимирівка». На нього теж скаржилися люди. За інформацією посадовців, тимчасово там працюватиме підприємство «Урса-Транс».

 

Нагадаємо, крім приміського маршруту, з-поміж іншого «Олікс» обслуговує і маршрут №1ц в обласному центрі. Жителі Кіровограда теж неодноразово скаржилися на хамство водіїв та на їхні  категоричні відмови здійснювати пільгові перевезення.

e-max.it: your social media marketing partner