Історію треба залишити історикам, а влада має займатися своїми безпосередніми обов’язками – «Опозиційний блок»

,

В «Опозиційному блоці вважають», що історію треба залишити історикам, а владі – зайнятися своїми безпосередніми обов'язками: проведенням необхідних реформ, боротьбою з корупцією, стабілізацією гривні, відновленням роботи економіки і допомогою мільйонам зубожілих від бездарної економічної політики співгромадян. Так у політичній силі прокоментували рішення Верховної ради.

– Сьогодні Верховна Рада прийняла два сумнівних рішення, які переписують історію визволення України та роль нашої країни у Другій світовій війні. Провладна коаліція заснувала нове свято – День пам'яті та примирення, замість Дня Перемоги, який святкує четверте покоління українців. Тепер замість країни-переможця Україна стане лише одним з учасників війни. Наші батьки і діди, які звільнили українську землю від ворогів дуже б здивувалися дізнавшись, що вони воювали у Другій світовій, а не Великій Вітчизняній, – ідеться в заяві «Опозиційного блоку».

У партії також вважають, що «переписуванням історії коаліція війни в черговий раз намагається відвернути увагу від сьогоднішніх проблем – бідності, масового безробіття, непомірної інфляції, розрухи і війни, яка через 70 років знову повернулася в Україну».
e-max.it: your social media marketing partner