У деяких районах області інформація про бомбосховища «конфіденційна»

,

У рамках проекту «Таємний покупець» Контактний центр при облдержадміністрації перевірив готовність місцевої влади надавати людям інформацію про місця бомбосховищ.

Спеціалісти «гарячої лінії» телефонували до органів влади від імені пересічного жителя області з проханням пояснити, де знаходиться найближче бомбосховище біля будинку чи місця роботи за певною адресою.

Із 25 установ, до яких зателефонували фахівці, відповідь надали у 15. Однак і в тих чиновників, що відповіли, неабиякі проблеми із ввічливістю.

Так, одні відхрещувалися, відповідаючи, що спеціаліста, який міг би відповісти, немає на місці. Інші пропонували особисто прийти до РДА, оскільки дану інформацію по телефону розголошувати неможна. Також чиновники переадресовували до рятувальників.

 У деяких же посадовців реакція на запитання була дещо неадекватною. Так, у одній із РДА у оператора почали вимагати озвучити особисті дані: «Ви анонімно запитуєте, де знаходяться бомбосховища? Думайте головою!»

Ввічливу та інформативну відповідь надали лише у Вільшанському районі. Достатній рівень показали Компаніївська та Устинівська РДА. Відповіді решти – незадовільні.

- Якщо ваші підлеглі не вміють спілкуватися з людьми і не знають елементарних речей, проводьте наради чи організовуйте курси. Не ганьбіться! – звернувся до керівників територій голова ОДА Сергій Кузьменко. 
e-max.it: your social media marketing partner