Ларін: За чиї гроші вони збираються перейменовувати міста?

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін вважає, що закон, яким Рада зобов’язала переіменувати населені пункти, котрі мають радянські назви, – відволікання уваги людей від зростаннях цін і тарифів. Водночас він задає питання, за чиї гроші відбуватиметься зміна назв. Про це Ларін написав на своїй сторінці у Facebook.

– За останній рік в Україні знесено більше 300 пам'ятників «радянської епохи». Хіба від цього українці стали жити краще? Розвалили країну, вбили економіку, людей довели до злиднів, тисячі покалічених сімей, а вони набирають нові кредити, які віддавати доведеться нашим дітям. Корупція процвітає. Нічого нового не побудували, зате старе руйнують. А щоб людям замилити очі, відвернути їхню увагу від зростаючих цін і гігантського підвищення тарифів, приймають ось такі закони. І ще пишуть у пояснювальній записці, що їх виконання не вимагає жодної копійки. А за чиї гроші вони збираються перейменовувати міста, переписувати підручники і далі зносити пам'ятники? За кредити МВФ і Світового банку? – риторично запитує Ларін.

Як уже повідомляла «КП», Верховна Рада зобов’язала місцеві влади перейменувати населені пункти, які мають радянські назви. Відповідний законопроект «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) режимів і заборони пропаганди їх символіки» ухвалили вчора, 9 квітня. Під дію цього закону потрапляє і Кіровоград.
e-max.it: your social media marketing partner