Кіровоградські будівельники одні з перших зводитимуть стіну на сході

,

Більше сотні будівельників із області разом із технікою вже завтра відправляться на схід зводити фортифікаційні споруди, повідомив директор ПАТ «Кіровоградгідроспецбуд» Володимир Петриченко.

Спочатку будівельники займуться земляними роботами, потім виготовлятимуть залізобетонні конструкції, а паралельно їм довозитимуть необхідні матеріали.

– Ми отримали замовлення від облдержадміністрації на виконання споруд, – розповідає директор підприємства. – Задоволені, що нам довірили виконувати такий обсяг робіт.  Загалом фронт робіт зводиться до будівництва одинадцяти взводно-опорних пунктів на кордонах Донецької і Запорізької областей.

Завдання долучитися до зведення лінії безпеки дав керівникам областей Президент, зауважив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

– Є чітке завдання – у досить короткі терміни, точніше – до кінця травня, виконати великий об’єм робіт, – говорить очільник регіону. – Ми обрали ті місцеві компанії, які останнім часом виконували серйозні замовлення. Вже вирішили питання фінансування. Завтра будівельники готові виїжджати, щоб на цьому тижні розпочати роботи.

За словами Кузьменка, до будівництва також залучаться кременчуцькі та світловодські будівельники.

– Переконаний, що будівельники Кіровоградщини виконають завдання. Знаю, інші області ще не виїжджали. Але тут справа не в соціалістичному змаганні, хто перший доїде, а в тому, щоб якісно і вчасно закінчити роботи, – наголосив він.
e-max.it: your social media marketing partner