Учительку, яка розбила заварник об голову учениці, судитимуть

,

Учительку Новомиргородської школи №2, яка цьогоріч у січні розбила об голову дев’ятирічної учениці скляний заварник, судитимуть. Прокуратура Новомиргородського району завершила досудове розслідування кримінального провадження, повідомляють у прес-службі відомства.

Правоохоронці встановили, що педагог ударила школярку по голові навмисне.

Згідно з висновками експерта, дівчинка отримала легкі тілесні ушкодження – подряпини та припухлості м’яких тканин правої тім’яної долі голови.

Обвинувальний акт за частиною 1 статті 125 (легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу вже скерований до суду.

Як повідомляла «КП», у січні цього року вчителька Новомиргородської ЗОШ 1-3 ступенів №2 вдарила дев’ятирічну школярку заварником по голові, змусила дівчинку зібрати осколки з підлоги, а потім відправила на гуртки. З розбитою головою дитина ходила до вечора, аж поки про забій не дізналася мама. Учителька ж спочатку зізналася у скоєному, однак згодом адміністрація школи заявила, що все трапилося випадково.

– Дитина відкрутила шуруп від чайника, пішла в майстерню, щоб там його відремонтували. Коли чайник полагодили, донька віднесла його назад. Але вчителька сказала, що він не так відремонтований, взяла зі столу заварний чайник і розбила його об голову дівчинки. А потім змусила Риму зібрати осколки з підлоги. Більше того, вона потім ще й відправила дитину на гуртки. Донька кілька годин ходила з розбитою головою, з осколками! Увечері, після всіх гуртків, вона пішки йшла сама через міст додому. У неї паморочилася голова. Я відразу викликала міліцію і звернулася у лікарню. Римі надали першу медичну допомогу, – розповідала «КП» мама постраждалої дівчинки Катерина.
e-max.it: your social media marketing partner