«Гаряча лінія» Ларіна запрацює за кілька тижнів

,

Екс-очільник Кіровоградщини, а нині народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін відродить свою «Гарячу лінію». Відтак жителі області знову матимуть можливість звернутися зі своїми проблемами й отримати ефективну допомогу, як це було кілька років тому. Проект стартує за кілька тижнів. Дзвінки на лінію, як і раніше, будуть безкоштовними.

–До Сергія Миколайовича надходило чимало звернень від жителів Кіровоградщини, тому він прийняв рішення відновити роботу своєї «Гарячої лінії». Усі ми пам’ятаємо, що для людей саме дзвінок туди був чи не останньою інстанцією. І що головне, кожен, хто телефонував, отримував належну допомогу. Люди знали, що їхні проблеми щодня лягають на стіл Ларіну, що він нікому не дасть спуску. Люди довіряли «Гарячій лінії», а чиновники її боялися. Тому сьогодні наше завдання – відродити цей інструмент реальної допомоги і вивести на той рівень, який був за губернаторства Сергія Миколайовича, – розповідає екс-керівник «Гарячої лінії» Ларіна Андрій Лейбенко, який знову очолюватиме проект.

Лейбенко пояснює, що на нову «Гарячу лінію» жителі облас­ті, як і раніше, зможуть звертатися з будь-якою проблемою чи скаргою.

– Ми надаватимемо насамперед консультативні послуги. Наприклад, юридичні, або ж як правильно заповнити форму на отримання субсидії… Сьогодні це особливо актуально. Питання вирішуватимуться через депутатські звернення. Робитимемо все можливе, щоб весь чиновницький апарат працював так, як колись, – на людей, – пояснює Андрій Лейбенко.

За його словами, «Гаряча лінія» народного депутата Сергія Ларіна розпочне свою роботу буквально за кілька тижнів. Зараз вирішуються організаційні питання.

– Єдине, може змінитися сам номер телефону. Але це не створить проблем. Як і раніше «Гаряча лінія» Ларіна буде безкоштовною. Дзвінки прийматимуть волонтери. Повірте, людей, які підтримують Сергія Миколайовича, які мають активну громадянську позицію багато, і вони готові допомагати жителям Кіровоградщини, – розповідає Андрій Лейбенко і наголошує, що зі зверненнями людей нова «Гаряча лінія» Ларіна працюватиме так само ефективно.

– Це головне завдання, яке перед нами поставив Сергій Ларін, – підсумував Лейбенко.
e-max.it: your social media marketing partner