Ларін назвав уряд Яценюка дилетантським і наполягає на перезавантаженні влади

,

Народний депутат від «Опозиційного блоку», екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін вважає, що чинний уряд Арсенія Яценюка зруйнував економіку, а тепер наповнює бюджет за рахунок найбільш незахищених українців, підвищивши ціни і тарифи, написав він у соцмережі Facebook, сьогодні 1 квітня.

- Влада дилетантів і популістів вивернула кишені найбідніших українців. Уряд Яценюка і компанії розвалив економіку, а тепер наповнює бюджет за рахунок найбільш незахищених громадян - пенсіонерів, бюджетників, багатодітних сімей. Сьогодні він змусив людей вирішувати, за що віддати останні гроші. За квартиру, щоб її не відібрали, чи за продукти, аби не померти з голоду? На ліки вже давно грошей немає, - написав Ларін.

Народний депутат зауважує, що з сьогоднішнього дня електроенергія для населення стала дорожчою на 19%, тепло - на 72%, газ - більш ніж утричі, а за місяць підніметься у ціні і водопостачання.

- Наприклад, у Кіровограді зараз одні з найвищих тарифів. Із травня вони підвищаться ще на 8%. Платити за квартиру доведеться на 300% більше! Їхнє міністерство, яке можна сміливо назвати антисоціальним, обмовилося, що створило настільки складний механізм, що отримати субсидії не зможуть два мільйони людей, - звертає увагу опозиціонер і додає, що за рік роботи чинна влада не те, що не змогла реалізувати, а навіть не запропонувала жодної реформи.

- Зате тарифи і ціни підняли удвічі - до рівня європейських. У той час як доходи простих людей - навпаки - знизили втричі. Тепер з мінімальної зарплати 1218 гривень потрібно тисячу віддати за комуналку і на 218 гривень прожити місяць - їсти, їздити на роботу, одягатися, платити за садочки-школи і, дай Бог, не захворіти, - коментує Ларін і наполягає на перезавантаженні влади.

- Через цих «професіоналів» Україна опинилася на межі соціального вибуху, і врятувати країну зможе тільки перезавантаження влади. Чим швидше, тим краще, - підсумував народний депутат.
e-max.it: your social media marketing partner