Ларін дав інтерв’ю південнокорейським журналістам

,

Народний депутат України Сергій Ларін дав інтерв'ю журналістам південнокорейського телеканалу KBS (Korean Broadcasting System), повідомив він у Facebook.

– Ми говорили про безпрецедентне падіння національної валюти, божевільне зростання цін, багаторазове підвищення тарифів, і про те, що влада нічого не робить, щоб допомогти людям. Сьогоднішній парламент не зробив нічого, щоб в Україні був мир. Вся владна верхівка захлинулася в корупції, хабарі зросли в рази, збільшився тиск на бізнес. Кабмін ввів військовий податок і забирає у людей гроші на війну. Такі проблеми торкнулися кожного українця. Зате проти опозиції відкриваються надумані кримінальні справи, за інакомислення людей саджають у тюрми - це генпрокуратура виконує політичні замовлення влади, – уточнив Ларін.

Нардеп зауважив, півстоліття тому Корея стояла перед не менш серйозними проблемами. Але їй вдалося неможливе – перетворитися з країни третього світу в одну з найбільш динамічних глобальних економік.

– Для цього в республіці була політична воля. Очевидно, у нинішньої української влади такої політичної волі немає. Вихід з цієї ситуації тільки один – провести перезавантаження влади. Українці втомилися від війни і цієї коаліції війни. Країні потрібні мир і розвиток, а значить, потрібна інша – мирна влада, – розповів Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner