У кіровоградських магазинах молоко місцевого виробника ховають від покупців

,

У магазинах обласного центру молоко, яке виробляє міні-завод у високих Байраках Кіровоградського району, ховають від покупців. Принаймні, на це скаржаться власники. Кажуть, великі мережі виставляють насамперед розкручені бренди, їхню ж продукцію повертають – мовляв, не продалася. Очільник області Сергій Кузьменко пообіцяв розібратися в ситуації.

Голова фермерського господарства Олексій Герасимов хизується, його міні-завод випускає натуральне – без добавок, води і пестицидів – молоко.

– Ми постачаємо його десь у сім десятків магазинів області, – говорить власник міні-заводу. – Це переважно «Ятрань», «Копілка» і «Візит». У великі магазини нас не пускають. Треба десь везти на Дніпропетровськ або в Київ, щоб наше молоко брали у великих супермаркетах. Але і в регіональних іноді виникають проблеми. Зараз кожен магазин бере не більше десяти пакетів. Це приблизно 700 літрів молока. А потужність наша може бути від трьох до шести тонн. Тим часом деколи люди скаржаться, що не можуть знайти наше молоко в магазинах. Утім, хто з покупців знає, що молоко точно має бути в магазині, – просять знайти. І його знаходять.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час зустрічі із підприємцем пообіцяв, що проведе переговори з власниками регіональних торгівельних мереж, аби вони надалі підтримували місцевих товаровиробників.

– Звичайно, нюанси маркетингової роботи є у кожній торговельній мережі. Думаю, ми вирішимо це питання, щоб споживачі бачили нашу упаковку і мали можливість придбати якісне і порівняно недороге молоко, – зазначив очільник області і додав, що такі господарства як «Високобайрацьке», котрі у непростий для нашої країни час забезпечують виробництво, створюють нові робочі місця, беруть безпосередню участь у житті цілих територій та дбають про соціальну сферу, взагалі потребують всебічної підтримки.

Разом із тим Кузьменко повідомив, що найближчим часом планує відвідати інші агропідприємства регіону й обговорити з їхніми керівниками перспективи розвитку галузі.

– Сільське господарство – це один із локомотивів нашої області, і від того, як галузь розвиватиметься надалі, залежатиме наповнення обласного та місцевих бюджетів, рівень заробітної плати і реалізація майбутніх соціальних проектів, – наголосив голова облдерж­адміністрації.
e-max.it: your social media marketing partner