Запитували – відповідаємо: Де знаходяться кіровоградські ЖЕО?

,

На адресу «КП» днями надійшов лист від кіровоградця Анатолія Потєхи, у якому пенсіонер цікавиться, які ЖЕКи увійшли до новостворених ЖЕО, де останні знаходяться і яку територію обслуговують?

З’ясувати інформацію, яка мала б бути доступною чи не кожному жителеві обласного центру, було досить непросто. Кілька спроб зв’язатися з керівництвом управління ЖКГ Кіровоградської міськради були марними. Одні чиновники ховалися від «КП», інші відфутболювали на сайт, а там ще більше запитань, аніж відповідей.

Наприклад, відомості, розміщені на сайтах міської ради і управління ЖКГ, суперечливі, бо один повідомляє, що ЖЕКи є, а інший – що діють житлово-експлуатаційні організації. Тож, хто сьогодні обслуговує житловий фонд, «КП» запитала безпосередньо у керівника новоствореного ЖЕО №1 Світлани Ковальової.

– Рішенням міської ради від 15 липня минулого року створено чотири комунальних підприємства «Житлово-експлуатаційні організації», на баланс яких передано житлові та нежитлові будинки (приміщення), інші основні засоби і товарно-матеріальні цінності, які були на балансі колишніх ЖЕКів. ЖЕО відтепер формуватимуть тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, – пояснила Світлана Ковальова і додала, що ЖЕКи як юридичні особи не ліквідовані, але всі працівники контор відтепер працюють у ЖЕО.

За словами спеціаліста, до ЖЕО №1 увійшли ЖЕКи №1, №6 і №11. Адміністрація цього ЖЕО знаходиться у Кіровограді за адресою: вулиця Жовтневої революції,16, корпус 3.
До ЖЕО №2 увійшли ЖЕКи №12, №4 і№13 – ця контора знаходиться за адресою: Єгорова,56.
До ЖЕО №3 увійшли ЖЕКи №3 та №7 і знаходиться воно за адресою: провулок Тінистий, 5.
ЖЕО №4 став наступником ЖЕКу №10 і знаходиться на вулиці Попова, 9, корпус 1.
Новостворені ЖЕО обслуговують ті ж будинки і території, що й ЖЕКи, які до них увійшли.
e-max.it: your social media marketing partner