На Кіровоградщині більше тижня шукають 13-річного хлопчика

,

1850На Кіровоградщині понад тиждень шукають 13-річного Володимира Кабанова із селища Вільшанка. 19 березня восьмикласник не з'явився на шостий урок. Не прийшов він і додому. Підлітка півтора роки тому з притулку взяли на виховання подружжя Моренків. Його рідна мати відбуває покарання за крадіжки. Міліція оголосила Володю в розшук, пише Gazeta.ua.

– Учителі розповіли, що в школі хлопчик того дня був із першого уроку. На одній із перерв узяв без дозволу бутерброди учнів 11 класу, які лежали у шафі. Старшокласники поскаржилися класному керівникові. Володя спочатку заперечував, а потім зізнався. Вибачався й пообіцяв більше такого не робити. На останньому уроці був відсутній. За ним у школі помічали крадіжку грошей, – розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Кіровоградській області Сергій Бочарніков.

Правоохоронцям стало відомо, що Володимир сів у шкільний автобус, який рухався в напрямку сусіднього села Мала Вільшанка. Вийшов на зупинці і пішов у Тернове Добровеличківського району. Був одягнений у шапку чорного кольору, темно-синю куртку, чорні джинси, кросівки білого кольору. В руках ніс чорний портфель.

– У сім'ї Моренків виховується ще п'ятеро прийомних дітей і одна рідна донька. Вони розповіли, що Володя може бути у своїх родичів, які проживають у селі Варваро-Олександрівка Добровеличківського району. Але туди він не приїжджав. Їздили в село Тишківку та Новоукраїнку, де раніше хлопець жив із батьками. Наші працівники обійшли двори сіл Тернове і Новолутківка цього району. Розпитували жителів Добровеличківки, були в місцевому інтернаті, у селі Піщаний Брід. Опитали водіїв рейсових автобусів, перевірили автовокзали, релігійні організації, морги, лікарні на території Вільшанського та Добровеличківського районів. Розмовляли з працівниками барів, розважальних закладів, дискотек цих двох районів. Стало відомо, що його бачили в Кіровограді. Ми зверталися у жіночу виправну колонію, де відбуває покарання мати Володимира Галина. Але вона каже, що не знає, де її син. Пошуки тривають, – додає Сергій Бочарніков.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто має будь-яку інформацією про місцезнаходження Володимира Кабанова, повідомити за телефонами: (066)423-18-54, (096)880-74-71, (066)369-00-30, (066)888-59-11 або до найближчого відділення міліції за номером «102».
e-max.it: your social media marketing partner