«Опозиційний блок»: Чинна ВР має піти, якщо не проголосує за «мирний пакет»

,

Чинна Верховна рада має піти, якщо не проголосує за запропонований «Опозиційним блоком» так званий мирний пакет із 10 законопроектів, покликаний втілити всі Мінські домовленості та почати шлях відновлення Донбасу, йдеться в заяві політсили.

В «Опозиційному блоці» вважають, що парламент не зробив нічого, аби забезпечити в Україні мир.

– Коаліція не схотіла впровадити Мінські домовленості та підіграла ворогам нашої державності. Уряд цієї більшості не взявся ні за реформи, ні за наведення ладу в країні. Він тільки набрав кредитів й очолив корупційні схеми, – йдеться в заяві. – Україна та українці втомилися від війни і від цієї коаліції війни.

В «Опозиційному блоці» зауважують, що його представники – народні депутати – зареєстрували у Верховній раді повний «мирний пакет».

– Ми вимагаємо відновити повноцінне життя у постраждалих областях, повернути людям соціальну справедливість та спростити надання благодійної допомоги. Ми маємо перезапустити економіку регіону, утворивши вільну економічну зону «Донбас» і давши людям роботу, – уточнюють в заяві.

– Якщо більшість відмовиться проголосувати за законопроекти, вона остаточно продемонструє своє небажання служити інтересам українського народу. Країні потрібен мир, а значить – країні потрібна нова Верховна рада Миру, – наголошують у полісилі.
e-max.it: your social media marketing partner