Нацбанк скорочує своїх працівників у регіонах. Кіровоградщина не виняток

,

В Управлінні Національного банку України в Кіровоградській області наступного місяця планується скорочення трьох десятків працівників. Про це «КП» стало відомо з власних джерел. Інформацію підтвердив начальник Управління Віктор Томашин.

– З середини січня цього року у нас відбувається зміна структури територіального управління НБУ і відповідне скорочення працівників. У структурі теруправління залишається тільки декілька відділів, решта – взагалі виключається зі штатного розпису, – пояснює «КП» Віктор Томашин.

За словами Томашина, усього скороченню підлягає 65 працівників управління НБУ області. Однак звільнено буде половину, решту – зарахують до штату інших теруправлінь. 33 працівники продовжуватимуть роботу в обласному управлінні, однак будуть підпорядковуватися Дніпропетровському управлінню НБУ.

– Зараз дещо змінюються повноваження нашого управління, підходи до виконання роботи. Це загальний підхід керівництва НБУ щодо чисельності всіх працівників у Національному банку. Перший крок – це пілотний проект, до якого потрапили управління Кіровоградської, Полтавської, Запорізької, Сумської, Харківської, Дніпропетровської областей. Він тривав три місяці і завершився у лютому. За результатами пілотного проекту будуть прийняті рішення щодо внесення змін до структури і скорочення штатної чисельності всіх теруправлінь НБУ, – пояснює Віктор Томашин і додає, що все робиться задля осучаснення системи управління.
e-max.it: your social media marketing partner