Учитель потребує допомоги

,

Світлана Петренко все життя віддала дітям, пропрацювавши в освіті. Зараз жінка сама потребує опіки – у неї рак. Коштів на лікування немає. Тож без сторонньої допомоги їй просто не вижити!

Тринадцять років Світлана віддала дітям, пропрацювавши завучем із виховної та навчально-виховної роботи у Миколаївській школі, вчителювала у Крупській школі. Навчала дітей точним наукам – математиці, фізиці, алгебрі, геометрії, інформатиці. Завжди активна, життєрадісна, привітна, добра і щира, так її характеризують колеги. Жінка сама виховує донечку та опікується тяжкохворою матір’ю.

Хвороба в життя Світлани підкралася п’ять років тому. Її сестра Оксана розповідає, що однозначного діагнозу медики не могли одразу поставити. Довелося звертатися до столичних лікарів. Саме в Києві жінці сказали, що в неї злоякісна гемангіодотепіома селезінки.

– Спочатку Світлані видалили частину селезінки, після чого з’ясувалося, що вона вся уражена... Трохи пізніше їй зробили операцію і вирізали одну легеню, – розповідає Оксана.

Нині жінці знову потрібне лікування. За п’ять років боротьби з хворобою родина витратила всі заощадження. Тож зараз звертається до небайдужих людей про допомогу.

– Світлані необхідно пройти шість курсів хіміотерапії. Один такий коштує близько тридцяти тисяч гривень. Зараз хімія дуже дорога. Якщо ми складемося всією родиною, коштів не вистачить. Та і мій чоловік добровольцем ще з листопада в зоні АТО, – з болем говорить  Оксана.


Реквізити для надання допомоги:
картка ПАО КБ «ПриватБанк»:
4731217111245781,
р/р 29244825509100, МФО 305299, ЄДПОУ 14360570.
Телефон для довідок: (066)78-79-70 (Оксана).
e-max.it: your social media marketing partner