Стрижаков судиться з Марковським за наклеп у прямому ефірі

,

Депутат міської ради Артем Стрижаков судиться з в.о. міського голови Кіровограда Іваном Марковським. Останній у прямому ефірі Кіровоградського інтернет-телебачення заявив, що депутат монополізував рекламний ринок в обласному центрі, повідомив Стрижаков на своїй сторінці в Facebook.

– Політик, громадський діяч, зокрема чиновник, що займає державну посаду, не повинен допускати суб'єктивних оціночних суджень у своїх висловлюваннях і оперувати неперевіреними даними, особливо, якщо це стосується ділової чи політичної репутації інших людей. У Кіровограді вже звикли до того, що в. о. міського голови Марковський часто, м'яко кажучи, нехтує цими правилами політичного етикету. Це можна було терпіти, поки ситуація не переросла у відвертий наклеп. Коли в прямому ефірі Кіровоградського інтернет-телебачення 10 грудня минулого року Марковський привселюдно заявив, що я монополізував рекламний ринок у Кіровограді, я подав до суду, – повідомив Стрижаков.

Депутат каже, що не є власником ані біл-бордів, ані сіті-лайтів. Більше того, активно бореться з незаконно встановленою рекламою, яка своїм несучасним виглядом аж ніяк не прикрашає історичний центр міста.

За словами Стрижакова, суд першої інстанції не задовольнив його позов, посилаючись на те, що Марковський просто неправильно використав терміни, переплутавши значення слів. Відтак депутат планує скористатися правом подати апеляцію.

– За будь-яким словом або дією публічної людини мають бути докази, факти. У Марковського ж їх немає. Вважаю, треба домагатися від влади відповідальності за свої дії і слова, – упевнений депутат.

Нагадаємо, це вже не перший позов до в.о. міського голови Кіровограда Івана Марковського. Торік Кіровоградська обласна телерадіокомпанія судилася з чиновником, розцінюючи його висловлювання, як наклеп.
e-max.it: your social media marketing partner