Мама Євгена Тельнова дякує усім, хто підтримав родину у горі

,

Учора до редакції «КП» прийшла мама загиблого на сході Євгена Тельнова – легендарного «Усача» – Таїса Іванівна, аби через газету подякувати усім, хто підтримав родину у складний час.

–У нашу родину увірвалося горе – на сході в бою загинув мій син Євген Тельнов. Він добровольцем пішов захищати нашу країну і віддав за неї своє життя.

Хочу висловити щиру подяку усім, хто допоміг мені пережити цю важку хвилину, хто провів сина в останню путь. Спасибі за підтримку кіровоградському стрілецькому батальйону Національної гвардії України, обласній організації «Самопоміч», міськвиконкому, дачному товариству «Глобус», друзям Євгена і товаришам по службі, усім людям, які допомогли і підтримали в горі, – зазначила жінка.

Нагадаємо, боєць батальйону оперативного призначення «Донбас» Євген Тельнов загинув на сході 15 лютого. Чоловік ціною власного життя врятував двох поранених солдатів.

– Женя – справжній герой, – говорив про «Усача» його побратим Дмитро Бабкін із позивним «Бєня». – Він один із небагатьох, хто не просто вижив в Іловайському котлі, а й продемонстрував приклад мужності. Він не розгубився в Іловайську під обстрілами, він особисто підбив два танки і БМП. Він не здався в полон, вийшов з оточення зі зброєю. Загинув Женя, рятуючи життя своїх товаришів.
e-max.it: your social media marketing partner