Опозиційний блок: Прем’єрство Яценюка – це «куля в лоб» для всієї України

,

Опозиційний блок вважає неможливим подальше перебування Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра, йдеться в заяві політсили.

– 11 березня минуло 100 днів другого уряду Арсенія Яценюка. Під чітким керівництвом «головного камікадзе країни» відбувся остаточний розвал економіки: банківська і фінансова система фактично паралізовані, національна валюта знецінена, ціновий хаос на споживчому ринку призвів до масового зубожіння населення. Уряд Яценюка докерувався до того, що «житниця Європи» ризикує опинитися в епіцентрі повномасштабної гуманітарної катастрофи. Замість реформ – їхня профанація. Замість чітко сформульованої політики розвитку країни з цілями, завданнями і чіткими показниками якості життя – порожні мантри про краще майбутнє, – заявляють в Опозиційному блоці. – Немає такої родини, такої людини, якої б не торкнулися «урядові ініціативи». Вся країна розплачується сьогодні за провали влади, її авантюризм і некомпетентність. Прем'єрство Яценюка – це «куля в лоб» для всієї України.

З огляду на ситуацію, Опозиційний блок вважає неможливим подальше перебування Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра.

– Його популізм і некомпетентність дуже дорого обходяться громадянам України, – переконані у політсилі.

Відтак, в Опозиційному блоці наполягають на забезпеченні ключового положення Мінських домовленостей, підтриманого лідерами «Нормандської четвірки» і резолюцією ООН, – політичного діалогу.

– Стійкий мир для збереження державності – ось над чим сьогодні повинні працювати представники всіх гілок влади. У соціальній сфері – провести індексацію пенсій і мінімальних зарплат. В економіці повинна запрацювати політика зайнятості, а для цього слід перестати займатися демагогією і прийняти низку необхідних законів, спрямованих на підтримку вітчизняного виробника; повернути довіру до банківської системи, навести порядок з кредитуванням як фізичних осіб, так і бізнесу; провести реальну, а не на словах децентралізацію влади, яка дозволить нормально функціонувати місцевим бюджетам; забезпечити соціальний захист найбільш вразливим верствам населення, повернути людям впевненість у завтрашньому дні, де є стабільна робота і зарплата, а влада виконує свої конституційні зобов'язання перед громадянами, – заявляють в Опозиційному блоці.
e-max.it: your social media marketing partner