Світ побачила книга автора брендингу Кіровограда Візгалова

,

Перша посмертна книга відомого російського урбаніста, автора брендингу Кіровограда Дениса Візгалова вийшла друком сьогодні, 11 березня. Книга називається «Нехай міста живуть», повідомив на своїй сторінці у Facebook колега Дениса Василь Дубейковський.

– Сьогодні вийшла друком книга Дениса Візгалова «Нехай міста живуть». Вона велика, важка і така світла! Від усіх, хто цікавиться бендингом міст, щиро дякую за роботу Михайлу Губергрітсу, Надії Замятіній і Михайлу Ледовському за прекрасну роботу з передруку, а головне – доповнення книги Дениса, – написав Дубейковський.

1813


Нагадаємо, торік у липні у місті Бєлорецьк (РФ) разом із 11-річною донькою трагічно загинув автор брендингу Кіровограда, відомий експерт із розвитку міст Денис Візгалов. Він був активним учасником першого в Україні Міжнародного форуму «Креативне місто», який відбувся у Кіровограді у січні 2012 року.

Під час другого Міжнародного форуму «Креативне місто», що відбувся того ж року восени, Візгалов заявив, що брендом Кіровограда має стати рух. Тоді ж він презентував гасло «Рухайся зі смаком». А вже влітку 2013-го експерт представив громадськості Кіровограда концепцію брендингу міста «Рухайся зі смаком».

e-max.it: your social media marketing partner