Ларін подає до суду на владу Кіровограда через підвищення тарифів на проїзд

,

Народний депутат Сергій Ларін подає звернення в прокуратуру і Антимонопольний комітет, а також готує судовий позов відносно необґрунтованого підвищення тарифу на проїзд у Кіровограді. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

- Із сьогоднішнього дня тариф на проїзд у громадському транспорті для жителів Кіровограда підвищився на гривню. Так, на тлі подорожчання палива та різкого стрибка цін все, це, можливо, і зрозумілий факт, але не у випадку з чинною міською владою. Перша і основна, на мій погляд, причина, через яку керівництво міста вкотре залізло в кишеню до населення, - це меркантильність. Влада до такої міри обклала корупційними податками перевезення, що їй довелося підвищувати тарифи. Це єдине пояснення, чому не проводиться транспортна реформа і чому був фактично знищений автобусний парк, - заявляє Сергій Ларін.

Нардеп пише, відтепер середньостатистичній кіровоградській сім'ї тільки за проїзд доведеться віддавати мінімум півтисячі гривень на місяць, в той час, як зарплати з 2013 року ніхто не піднімав.

- А як бути пенсіонерам та інвалідам, яким, кожен раз заходячи в маршрутку, доводиться терпіти приниження і відмови в безкоштовному проїзді? Владу це не хвилює. Сьогодні я підготував звернення в прокуратуру і Антимонопольний комітет, завтра буде готовий судовий позов. Спільними з городянами зусиллями будемо домагатися правди, - заявив Сергій Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner