Нардеп Рабінович вважає, що потрібно створити комісію для розслідування обвалу гривні

,

Народний депутат України від «Опозиційного блоку» Вадим Рабінович вважає, що потрібно створити комісію для розслідування обвалу гривні. Про це він заявив учора в ефірі «Подробиць» на телеканалі «Інтер».

– Уряд не просто не регулює ситуацію, він просто вже не розуміє, що відбувається на економічному ринку... Рік уряду я оцінюю як «мінус-мінус», - підкреслив депутат.

– Нагадаю недавні слова нашого прем'єр-міністра: економіка України витримає курс 12 ... Це означає, що курс 13 – вже катастрофа ... Потім був курс 20, 25, 30, тепер уже 33, – сказав Вадим Рабінович.

На його думку, «депутати повинні згадати, що ми за Конституцією живемо в парламентсько-президентській республіці, де важелі впливу на економіку у парламенту ... Треба подумати про пенсіонерів, про людей, яким виживати при 280-відсотковому подорожчанні газу і 66-відсотковому тепла ... »

– Треба негайно зібрати парламент, створити спецкомісію – і розслідувати цей обвал гривні, треба рятувати економіку, треба дати людям шанс вижити в таких умовах, – переконаний народний депутат.
e-max.it: your social media marketing partner