Ларін: Народні депутати від Кіровоградщини повинні об’єднатися заради жителів області

,

Депутати, які пройшли до Верховної ради від Кіровоградщини, не залежно від партій мають об’єднатися у Верховній раді, аби там лобіювати інтереси регіону, переконаний народний депутат України, екс-голова облдержадміністрації Сергій Ларін. На цьому він наголосив в ефірі Кіровоградського інтернет-телебачення – «КІТ» – сьогодні, 27 лютого.

– Народні депутати від Кіровоградщини повинні об’єднатися і лобіювати інтереси області щодо виділення бюджетних коштів, прийняття необхідних постанов. Народні депутати мають направити свої зусилля для того, щоб допомогти жителям області у цей складний для країни час, – заявив Сергій Ларін.

На думку народного депутата, об’єднавшись, народні обранці повинні розробити регіональну програму зі збереження робочих місць.

– Зараз уже не йде мова про створення нових робочих місць, як колись ми фактично щотижня відкривали малі підприємства. Сьогодні стоїть завдання зберегти існуючі робочі місця, адже це – заробітна плата жителів Кіровоградщини, а отже і добробут сімей, – вважає Сергій Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner