Жителям Світловодська почали видавати дозволи на відключення від централізованого опалення

,

Жителям Світловодська уперше за багато років почали видавати дозволи на відключення від централізованого опалення, повідомляє «Світловодськ».

Відповідне рішення прийняла профільна міжвідомча комісія Світловодської міськради за рекомендацією виконавчого комітету. Дозволи надаватимуться містянам за однієї умови – якщо дозволять технічні умови.

Згідно з даними начальника управління експлуатації газового господарства Володимира Шаповала, наразі технічна можливість є по всьому Світловодську, за винятком окремих будинків, де додаткове навантаження не можливе.

На сьогоднішній день дозволи на відключення отримали 223 заявники.

Іншим городянам, які хочуть отримати погодження, управління житлово-комунального господарства міста має видати витяг із протоколу міжвідомчої комісії з позитивним рішенням, який є підставою для збору вихідних даних, замовити проектно-кошторисну документацію на влаштування індивідуального опалення квартири в проектній організації, з обов’язковим погодженням її в організаціях, які видали технічні умови.

Один примірник погодженої документації передати балансоутримувачу будинку, оформити акт на від’єднання та укласти договір із СП ТОВ «Світловодськпобут» на опалення місць загального користування, погасивши заборгованість за послуги централізованого опалення.

Оформлений належним чином акт про від’єднання та квитанцію про сплату внеску до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста (з розрахунку 17 гривень за 1 квадратний метр загальної площі квартири) потрібно подати на затвердження міжвідомчої комісії. Інформацію з приводу отримання витягів із протоколу міжвідомчої комісії можна отримати в управлінні житлово-комунального господарства міста за телефоном: 2-78-73.
e-max.it: your social media marketing partner