Ларін закликав до публічного звіту Чорноіваненка і Марковського

,

Колишній очільник області, а нині народний депутат Сергій Ларін закликав керівників обласної, районних і міських рад публічно відзвітувати перед громадою за рік своєї діяльності. Особливо цікавим, на думку парламентаря, був би звіт голови облради Олександра Чрноіваненка, а також секретаря Кіровоградської міської ради Івана Марковського, написав на своїй сторінці у Facebook.

– Опозиційний блок вимагає від уряду Яценюка публічно відзвітувати за рік роботи. Точніше не роботи, а створення видимості. Інакше, той стан справ, який ми маємо сьогодні, коли долар коштує понад 30 гривень, коли українці стають з кожним днем біднішими, коли ціни і комунальні послуги тільки ростуть, а зарплати знецінюються, коли тотальне безробіття, коли в країні повний розвал економіки, – назвати не можна.

Я також вважаю, що аналогічним чином перед людьми має відзвітувати і керівництво Кіровоградської обласної, районних та міських рад. Захопивши владу, ці люди сьогодні просто зобов'язані надати громадськості повну інформацію про те, що зробили за рік! Особливо цікавим буде почути звіт голови обласної ради Олександра Черноіваненка, а також його однопартійця – в.о. мера, секретаря Кіровоградської міськради Івана Марковського. Жителям області добре відомі результати їхньої роботи. Але чи вистачить духу їм самим сказати собі правду – питання, – написав Ларін.

Нагадаємо, днями «Опозиційний блок» розповсюдив заяву, у якій уряд Яценюка назвав найбільш непрофесійним за всю історію України.

«За цей рік Україна змінилася до невпізнанності. Війна на нашій території поставила питання безпеки кожного українця на перше місце. Наша країна наблизилася до найглибшої економічної прірви за всі роки Незалежності. І на всі ці проблеми уряд відповідає дешевим популізмом замість професійних рішучих дій, – ідеться у заяві. – Пообіцявши українцям швидкі й ефективні реформи, посилення боротьби з корупцією, наближення до європейських стандартів у всіх сферах життя, команда «камікадзе» тепер списує всі свої невдачі та провали на війну(…) Ще жоден національний уряд не штовхав країну в таку глибоку кризу. «Опозиційний блок» вимагає відкритого, публічного звіту уряду Яценюка як найбільш непрофесійного Кабінету міністрів України, що веде державу в економічну прірву найшвидшими темпами за всю історію країни».
e-max.it: your social media marketing partner