Директора скандального дитбудинку «Наш дім» звільняють через скарги дітей

,

Після розголосу в ЗМІ розповідей дітей про методи виховання у дитячому будинку «Наш дім», що по вулиці Героїв Сталінграда у Кіровограді, виконуючій обов’язки директора закладу почали шукати заміну. Днями на сайті міськради з’явилася інформація про оголошення конкурсу на заміщення посади.

На заміну керівника дитбудинку, безумовно, вплинула перевірка, організована за дорученням прокуратури області. Правоохоронці повідомляють – порушення дійсно були.

– Прокуратура відреагувала на публікації в ЗМІ. Дали відповідне доручення УМВС і службі з прав дітей облдержадміністрації. Непедагогічні методи виховання виконуючою обов'язки директора дійсно підтвердилися організованою нами перевіркою, – повідомила «КП» начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області Алла Мороз.

Яке покарання загрожує екс-директорці, наразі точно сказати неможна. Однак у рамках розслідування двох кримінальних проваджень за фактами порушення прав вихованців колишнього керівника дитбудинку можуть притягнути до кримінальної відповідальності.
e-max.it: your social media marketing partner