Коваленко буде «універсальним солдатом» губернатора?

,

Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко вважає, що в сьогоднішніх непростих умовах кожен державний службовець, а тим більше заступник голови ОДА, має бути універсальним солдатом. Про це він сказав, коментуючи призначення Сергія Коваленка.

– У сьогоднішніх непростих умовах кожен державний службовець, а тим більше заступник, має бути універсальним солдатом. І, власне, Сергій Коваленко є тією людиною, яка має величезний управлінський досвід роботи. Він визнаний і Президентом, тому що йому присвоїли звання «Заслужений учитель України». Тому, безумовно, величезний досвід роботи в освіті дає можливість нам сказати, що він зможе зробити перші кроки для поліпшення ситуації в освітянській галузі на Кіровоградщині, – сказав Сергій Кузьменко.

– Також Коваленко проявив себе як досить вдалий кризовий менеджер, який в різні часи знаходив гарні рішення в управлінні школою. У той же час, основна причина чому я прийняв таке рішення –євроінтеграційна робота Сергія Петровича, яку він розпочав ще у 1997 році. Цей досвід можна застосувати не тільки в освіті. Коваленко знає декілька європейських мов, спілкується з колегами-європейцями, буде запрошувати їх на Кіровоградщину і таким чином будувати наш євроінтеграційний вектор в області, - аргументував голова ОДА.
e-max.it: your social media marketing partner