Ларін закликав коаліцію подумати про українців і залишити в стороні політтехнології

,

Народний депутат Сергій Ларін закликав коаліцію припинити приймати популістські рішення і зосередити свою увагу на економічних проблемах й вирішенні військової кризи на сході.

– Законопроект про скасування депутатської та обмеження суддівської недоторканності, який сьогодні розглядали в парламенті – не що інше, як чергова спроба відвернути увагу громадян від економічного і військово-політичної кризи в країні. Замість того, щоб приймати популістські рішення і займатися власним піаром, представники коаліції краще б зосередилися на реальних проблемах людей, – зазначив політик.

На його думку, зараз питання відновлення миру на Донбасі, стабілізація курсу гривні, поновлення виплат пенсій та забезпечення соціальних гарантій – набагато важливіше для громадян України.

– У зв'язку з цим, я закликаю коаліцію зосередитися на вирішенні життєво важливих проблем десятків мільйонів українців і залишити політичні технології в стороні. Немає місця спекуляціям, коли кожен день гинуть наші громадяни і мільйони людей потребують захисту держави, – підсумував Сергій Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner