Кузьменко закликав мешканців гуртожитку на Університетському «не доводити ситуацію до абсурду»

,

Утриматися від конфліктів і не доводити ситуацію до абсурду закликав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко мешканців проблемного гуртожитку по проспекту Університетському, 21 у Кіровограді.

– Я звертаюся до активістів: якщо ви хочете, щоб влада вам допомагала, давайте будемо орієнтуватися на закон, а не на «ми вважаємо, що має бути так...», – заявив Кузьменко і наголосив, що нині облдержадміністрація може діяти лише в рамках чинного законодавства.

– У нас немає можливості видати указ чи розпорядження і відібрати приватну власність в одних господарів, щоб передати її іншим. Я про це неодноразова говорив. Так, ми готові впливати на власників, допомагати мешканцям гуртожитку вирішувати проблему. Але, якщо це буде переводитися в формат конфліктів і нагнітання ситуації, доведення її до абсурду, мені буде важко реагувати, тому що ми втратимо контакт із власниками, а з іншого боку незадоволення людей буде зростати..., – пояснив очільник регіону.

Як уже повідомляла «КП», минулого тижня активістка гуртожитку Світлана Бондаренко заявила, що її побив екс-суддя, депутат міської ради й людина, яку пов’язують із підприємством-власником гуртожитку, Володимир Ярошенко.

Останній натомість категорично спростував слова Бондаренко, сказавши, що та – психічнохвора.

– Це нісенітниця, фантазія. Вона просто шукає привід не вирішення питання, а конфліктної ситуації. Бо я є представником «Ваграну». Заради чого мені її бити? Яка причина? У мене є дані негласні, що вона трошки психічнохвора людина. Тому, крім того, що це фантазія, я більше нічого не можу сказати, – заявив у коментарі «КП» Ярошенко.
e-max.it: your social media marketing partner