Депутат міськради Саєнко: Світлана Бондаренко тепер боїться за дітей

,

Депутат Кіровоградської міськради, президент обласної торгово-промислової палати Ірина Саєнко прокоментувала інцидент, який стався сьогодні з мешканкою скандального гуртожитку по проспекту Університетському, 21 Світланою Бондаренко, яка стверджує, що її вдарив кулаком у живіт екс-суддя, депутат міськради Володимир Ярошенко.

– Який жах! Опускатися до побиття жінки... Ось це вчинок «чоловіка»! А тепер (Світлана Бондаренко, – ред.) в лікарні. Щойно вона мені дзвонила, боїться за дітей, – прокоментувала у Facebook Ірина Саєнко.

Як повідомляла «КП», за словами активістки. Яка відстоює інтереси мешканців скандального гуртожитку по проспекту Університетському, 21 Світлани Бондаренко, екс-суддя Володимир Ярошенко вдарив її у живіт сьогодні, 20 січня.

– Сьогодні я виступала на сесії міської ради, а пізніше, в обід, разом зі своїм чоловіком пішла в офіс до самого Ярошенка, який знаходиться по вулиці Тімірязєва. У нього у кабінеті сидів МНСник Сергій Миколайович Коваленко. Вони пили чай. Ярошенко, коли побачив мене, підскочив, почав кричати, обзивати мене Потім вискочив зі свого кабінету, знову зайшов, сказав, щоб ми з чоловіком вийшли. Прокричав, що не хоче з нами балакати. Сказав, що зачиняє кабінет і я маю вийти. Чоловік вийшов першим. Ярошенко почав закривати за мною двері, а сам проходити у кабінет. На заваді стояла я. Він почав на мене кричати і потім щосили вдарив кулаком у живіт, – розповіла «КП» Світлана Бондаренко.

Сам же Володимир Ярошенко спростовує звинувачення. Екс-суддя каже, що не піднімав руки на Бондаренко й називає жінку психічнохворою.

– Це нісенітниця, фантазія. Вона просто шукає привід не вирішення питання, а конфліктної ситуації. Бо я є представником «Ваграну». Заради чого мені її бити? Яка причина? У мене є дані негласні, що вона трошки психічнохвора людина. Тому, крім того, що це фантазія, я більше нічого не можу сказати, – заявив у коментарі «КП» Володимир Ярошенко.

Тим часом інцидент прокоментували в УМВС області. Там заявили, що інформацію за фактом, вказаним у заяві Бондаренко, буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу.
e-max.it: your social media marketing partner