Світлана Бондаренко: Ярошенко з усієї сили зарядив мені кулаком у живіт

,

1661Як уже повідомляла «КП», фактичний власник скандального гуртожитку, що знаходиться на проспекті Університетському, 21 у Кіровограді, колишній суддя Володимир Ярошенко наніс тілесні ушкодження активістці, яка відстоює права мешканців вказаного гуртожитку Світлані Бондаренко, сьогодні, 20 січня.

– Сьогодні я виступала на сесії міської ради, а пізніше, в обід, разом зі своїм чоловіком пішла в офіс до самого Ярошенка, який знаходиться по вулиці Тімірязєва. У нього у кабінеті сидів МНСник Сергій Миколайович Коваленко. Вони пили чай. Ярошенко, коли побачив мене, підскочив, почав кричати, обзивати мене Потім вискочив зі свого кабінету, знову зайшов, сказав, щоб ми з чоловіком вийшли. Прокричав, що не хоче з нами балакати. Сказав, що зачиняє кабінет і я маю вийти. Чоловік вийшов першим. Ярошенко почав закривати за мною двері, а сам проходити у кабінет. На заваді стояла я. Він почав на мене кричати і потім щосили вдарив кулаком у живіт, – розповідає «КП» Світлана Бондаренко.

Жінка викликала міліцію. Працівники офісу, на очах яких усе відбувалося, кажуть, що нічого не бачили.

– Одна сказала, що щось вирізала у цей час, а інша була зайнята за комп’ютером, – переповідає жінка.

Наразі жінка знаходиться у міській лікарні швидкої допомоги. Каже, відчуває сильний біль у животі. Зараз медики проводять обстеження. До медзакладу уже приїжджали працівники міліції, брали свідчення у потерпілої.

– Коли я приїхала у лікарню на таксі, у мене почалася сильна блювота. Дуже болить живіт. Ярошенко з усієї сили мене вдарив, він такий злий був, – зі сльозами розповідає Світлана Бондаренко.

Сам Володимир Ярошенко на телефонні дзвінки «КП» не відповідає.

 

 «КП» неодноразово писала про конфлікт, який уже багато років триває між мешканцями гуртожитку на проспекті Університетському,21, що в обласному центрі, та його власником – приватним підприємством «Вагран», фактичним власником якого є Володимир Ярошенко.

Жителі кажуть, їхній будинок незаконно приватизувала фірма, яка тепер змушує людей викупляти власні ж квартири. Нині конфлікт вкотре у стадії загострення. Мешканці перекривали дорогу, зверталися на сесіях до депутатів міської ради та до прокуратури області. 

e-max.it: your social media marketing partner