Кіровоградські депутати проголосували за бюджет міста-2015

,

Кіровоградська міськрада прийняла бюджет Кіровограда на 2015 рік сьогодні, 20 січня. Проект рішення підтримала більшість депутатів – 57 із 59 присутніх.

Не голосували за бюджет два депутата фракції «Батьківщина».

Документ прийняли фактично без обговорень та пропозицій. Зауваження прозвучало від депутата Олександра Шамардіна, який зазначив, що кошторис міста має прийматися разом із програмами розвитку.

Однак начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова повідомила, що програми за процедурою прийматимуться на наступному сесійному засіданні, яке відбудеться за тиждень – 27 січня.

- Будемо підганяти програми під наявний фінансовий ресурс, - заявила чиновниця.

Крім того, на наступній сесії депутати розглядатимуть ставки податків на акцизні товари, нерухомість та дорогі автомобілі. Також планують підняти питання щодо створення гемодіалізної зали в центральній міській лікарні. Відповідний депутатський запит з цього приводу сьогодні подала депутат, головний лікар обласної лікарні Лариса Андреєва.

Як уже повідомляла «КП», надходження в бюджет Кіровограда цього року мають становити 1 мільярд 42 мільйона гривень.

Бюджет розвитку міста становитиме 55,8 мільйона гривень. На благоустрій обласного центру передбачено 25 мільйонів гривень. На утримання ЖКГ - майже 70 мільйонів гривень. Близько мільйона заплановано витратити на зміни до генплану міста та створення кадастрового реєстру.

Щодо субвенцій, передбачено 18 мільйонів гривень на пільговий проїзд у громадському транспорті на перше півріччя 2015 року. 4 з половиною мільйони виділено на харчування учнів 1-4 класів.
e-max.it: your social media marketing partner