В Олександрії відремонтували поліклініку

,

Відтепер жителі Олександрії отримуватимуть медичну допомогу в значно комфортніших умовах, ніж це було раніше. У Центрі первинної медико-санітарної допомоги завершився капітальний ремонт трьох поверхів, а також приміщення реєстратури та вестибюлю поліклініки. Оглянути відремонтований медзаклад приїхав очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко. За гарні результати керівництво шахтарського міста отримало похвалу.

Після того, як семиповерхову будівлю поліклініки міської лікарні №1 рішенням виконкому Олександрійської міськради у 2013 році передали Центру первинної медико-санітарної допомоги, там провели серйозні ремонтні роботи.

За минулий рік у медзакладі відремонтували другий, третій та п’ятий поверхи. А також відреставрували приміщення реєстратури та вестибюлю.

– Завдяки плідній співпраці з міською владою нам вдалося віднайти необхідні кошти та відремонтувати кілька поверхів поліклініки. У планах – завершення ремонту ще двох поверхів лікарні, – зазначив Сергій Кузьменко і додав, що Олександрія демонструє гарні результати у реформуванні низки галузей.
e-max.it: your social media marketing partner