Стрижаков разом зі школярами привітав кіровоградців із новорічними святами

,

1620Депутат подбав про новорічні композиції, а учні кіровоградських шкіл власноруч виготовили для них прикраси.

Соснові композиції з оригінальними прикрасами стали сезонною заміною квітів на підвісних вазонах, які біля готелю «Київ», в обласному центрі розмістив депутат міської ради Артем Стрижаков. Він пояснює, хотів, аби новорічні ікебани додали городянам новорічно-різдвяного настрою.

– Соснові композиції однозначно треба було оживити. І хотілося це зробити якось по-особливому. Виникла ідея звернутися за допомогою до школярів. З дітей – творчий підхід, з мене – необхідні для роботи матеріали. І ось за кілька днів прикраси були готові. Як на мене, вийшло чудово, – пояснює свою ініціативу Артем Стрижаков.

В оздобленні ікебан брали участь п’ять кіровоградських шкіл.

– Артем Стрижаков запропонував нам узяти участь у такій акції. Ми залюбки відгукнулися. Досвід у наших учнів є – багато іграшок вони виготовляли для солдатів. Виготовляли прикраси учні і шостих, і одинадцятих класів… Загалом усі охочі. Ідея прекрасна, ми раді, що змогли зробити свій внесок у цю добру справу, – говорить директор 32-ї школи Лариса Мажарова.

– Я щиро вдячний школярам за підтримку. Сподіваюся, новорічні ікебани додадуть жителям міста радості і святкового настрою, – зауважує Артем Стрижаков і зичить усім кіровоградцям щасливих свят. – Я вірю, що у новому 2015 році у нас все буде гаразд. Що вій­на закінчиться, що наші брати, сини, чоловіки й батьки повернуться додому живими. Що нарешті у нас знову запанують мир і спокій, а наші діти радітимуть життю. Що Україна переможе. З Новим роком, кіровоградці! З Різдвом Христовим!
e-max.it: your social media marketing partner