Міська рада скасувала рішення, яке перетворювало Кіровоград на рекламну яму

,

Завдяки позиції жителів обласного центру, депутати міської ради проголосували за скасування рішення, яке перетворювало Кіровоград на рекламну яму. Нагадаємо, понад десять тисяч городян висловилися проти засилля центру міста біл-бордами та сіті-лайтами. Акцію по збору підписів ініціював депутат Артем Стрижаков.

– Це наша спільна перемога. Без жорсткої позиції кіровоградців, влада навряд чи відреагувала б. Більше десяти тисяч жителів міста висловилися проти – це серйозна заявка. Я щиро вдячний людям за принциповість. Кіровоград заслуговує на зовсім інше ставлення до себе – місто потрібно облаштовувати, робити гарним і комфортним, а реклами має бути менше і вона повинна бути сучасною, – наголошує Стрижаков.

Депутат повідомив, що нині у міськраді створена комісія, яка контролюватиме усі процеси, пов’язані з зовнішньою рекламою.

– Неозброєним оком видно, що ринок зовнішньої реклами потребує упорядкування. Не можуть у місті стояти біл-борди, які дивом не розсипаються від кожного поруху вітру. І мова зараз іде не тільки про естетичний вигляд, а про реальну небезпеку для людей! – підкреслює Стрижаков і додає, що завдання комісії, у тому числі, зробити все можливе, щоб власники рекламних конструкцій усунули такі проблеми і в подальшому дбали про їхній стан.

– Це питання, питання в цілому облаштування реклами у Кіровограді я і далі триматиму на контролі. Ще раз наголошую: місто варте до себе іншого ставлення – його потрібно не захаращувати, а навпаки облаштовувати, – підсумовує депутат міськради.


e-max.it: your social media marketing partner