Марковського-молодшого звинувачують у фракційній диктатурі (ФОТО)

,

1599Депутати Ленінської районної в Кіровограді ради від «Батьківщини» Олександр Кашель та Галина Крименецька вийшли зі складу фракції партії Тимошенко. Причина – син в.о. мера, секретаря міськради Івана Марковського – Сергій, який очолює фракцію «Батьківщини» у райраді, встановив диктатуру та не зважає на думку інших депутатів, пишуть «Новини Кіровоградщини».

– Протягом останнього часу ми зіштовхнулися з ситуацією, коли наша думка, як і думки наших колег, більше не цікавлять фракційне та партійне керівництво. Після обрання Івана Марковського секретарем міської ради, його син Сергій, що очолює фракцію ВО «Батьківщина» у Ленінській райраді, остаточно перестав зважати на думку депутатів, – ідеться у заяві Кашеля і Крименецької.

– Фракцію хочуть остаточно перетворити на «механізм по підняттю рук», нам не хочуть навіть пояснити, у чому є користь для територіальної громади району в певному рішенні, силоміць нав’язаному депутатам. Ситуація вкрай ускладнена ще й через те, що питання обрання голови районної у місті ради вже кілька місяців гальмує вирішення цілого спектру проблем соціального захисту населення району, зокрема, надання грошової допомоги постраждалим чи внутрішньо-переміщеним особам, виплат державної соціальної допомоги при народженні дитини тощо. Вважаємо, що перебувати далі у складі фракції, де керівництво не цікавить думка окремих депутатів, нечесно, в першу чергу, по відношенню до своєї совісті, – заявили насамкінець депутати.
e-max.it: your social media marketing partner