Стрижаков домігся, щоб на аварійному перехресті влада встановила світлофор

,

Депутат міської ради Артем Стрижаков таки домігся, щоб на перехресті вулиць Конєва і Попова в обласному центрі влада встановила світлофор. Регулювальник руху вже виконує свою функцію.

–З проханням підняти питання про необхідність встановити на аварійному перехресті світлофор ледь не на кожній зустрічі до мене зверталися жителі вулиць Попова, Конєва та Жадова. Вони неабияк стурбовані, що на цій ділянці дороги часто трапляються аварії, особливо за участю пішоходів. Люди хвилюються за власних дітей, які щодня йдуть до школи, – пояснює Стрижаков.

Депутат каже, раніше йому вдалося отримати підтримку з боку Державтоінспекції. А от міські очільники не відразу знайшли можливість організувати на перехресті безпеку руху. Тим не менш Стрижаков задоволений, що влада нарешті відреагувала.

– Чим довше відкладалося вирішення питання, тим більше піддавалися ризику життя пішоходів, дитячі життя. Як батька двох дітей, мене це теж неабияк турбувало. Сьогодні я можу сказати, що спільними зусиллями, в тому числі і жителів мого округу, нам вдалося зрушити проблему з мертвої точки, – зауважує депутат міськради.

– Ми дуже вдячні Артему, що він відреагував на наше звернення і, головне, відстояв його, вирішив проблему. Я сама кілька разів ледь не потрапила на цьому перехресті під колеса машини. Це дуже небезпечна ділянка дороги! Світлофор тепер не даватиме водіям влаштовувати там гонки, – коментує жителька Жадова Олена.

– Нарешті світлофор встановили! Щодня я вимушена була переводити через це небезпечне перехрестя свою онуку, адже аварії тут трапляються постійно. Тепер буде спокійніше, дякую за світлофор, – говорить жителька Попова Віра Гаврилюк.


e-max.it: your social media marketing partner