Вуличний марафет: Кіровоград чистять від сухих гілок

,

1574Бригада працівників комунального підприємства «Єлизавета» взялася обрізати гілки дерев у різних мікрорайонах обласного центру. Роботи виконуються за заявками людей, які зверталися під час зібрань до депутата Кіровоградської міської ради Артема Стрижакова.

– Як і раніше, я продовжую зустрічатися з жителями міста, обговорювати з ними нагальні проблеми. Останнім часом городяни скаржаться на сухі гілки і аварійні дерева, які є небезпечними, особливо за нинішніх погодних умов. Усі звернення ми опрацювали, зараз працюємо над вирішенням питання, – говорить Стрижаков.

Поки комунальники працюють на вулицях Попова, Волкова та Жадова. Найближчим часом роботи розпочнуться у дворах вулиць Яновського, Комарова та проспекту Правди, звідки люди теж просили депутата допомогти.

– У вівторок приїхала машина і у нас у дворі пообпилювали гілки, які вже давно дуже заважали. Я зайшла до себе в квартиру і побачила небо! До цього ми його не бачили у вікні. Була така сирість, кімнатні рослини не приживалися. Здавалося б, дрібниця, але, повірте, дуже важлива. Я стільки років цього добивалася, і в ЖЕКи зверталася, все було марно. А тут восени у дворі проходила зустріч із Артемом Стрижаковим, і я звернулася з таким проханням. Ось зробили все. Приємно, що він не відмовляє, як інші, а допомагає. Причому не тільки тим, хто записувався раніше, а й тим, хто просив допомогти уже по приїзду машини, – говорить мешканка вулиці Пацаєва,5, корпус 3 Світлана Сівак.

– Все зробили, як ми просили. Гілки, що заважали, закривали світло ліхтарів у дворах чи були небезпечними, обрізали. Молодці! І Артем Стрижаков, і його помічники, і комунальники. Дяка їм від мешканців, – каже кіровоградець Павло Шелудяков.
e-max.it: your social media marketing partner