Відомий хореограф дав безшовні майстер-класи у Кіровограді

,

1573Один із кращих танцюристів України, зірковий хореограф-постановник Денис Стульніков дав майстер-класи в обласному центрі. Набратися досвіду могли всі охочі. До того ж участь у заняттях була абсолютно безкоштовною!

– Новий сезон ми розпочали з такої прекрасної ініціативи. Ми намагаємося щомісячно привозити найкращих хореографів країни, щоб наші танцюристи розвивалися і вдосконалювали свою майстерність. До цієї ініціативи підключився Артем Стрижаков, він підтримує наш проект, за що йому велике спасибі. Тим більше, що майстер-класи відбуваються не тільки для професійних танцюристів – запрошуємо всіх бажаючих кіровоградців, – розповідає Олена Лещенко, керівник Імперії мистецтв «Форсайт», на базі якої відбувалися заняття.

– Денис Стульніков – просто геній! Він показав таке, чого ми раніше не бачили. І, мабуть, й не побачили б, якщо б не «Імперія мистецтв» і Артем Стрижаков. Хотілося б, абти цей талановитий хореограф приїжджав до нас ще. Такої ініціативи з безкоштовними майстер-класами немає більше ніде. Ми раді, ми хочемо танцювати і розвиватися далі, – ділиться учасниця майстер-класу Анастасія Токарєва.

– Враження від кіровоградських танцюристів просто чудові, – говорить хореограф Денис Стульніков. – Дівчата й хлопці дуже дисципліновані, знають, що таке робота в танцкласі. Часто буває, коли приїжджаєш у якесь місто, люди переважно приходять або ж подивитися на мене, або за новими враженнями чи сфотографуватися. Кіровоградська ж молодь прийшла за знаннями, а не за розвагами. Я постарався дати їм експрес-курс хіп-хопу. Гадаю, мені це вдалося.

У свою чергу депутат міської ради Артем Стрижаков запевняє, що й надалі підтримуватиме молодь в її ініціативах. Каже, треба заохочувати тих, хто прагне розвиватися.

– Ми будемо й надалі запрошувати у Кіровоград відомих хореографів. Нашій молоді корисні такі майстер-класи, дівчата й хлопці вдосконалюють свою майстерність, вчаться новому. Це дуже добре! Молодість і розвиток – невід’ємні поняття, – вважає Артем Стрижаков.
e-max.it: your social media marketing partner