Марковського спіймали на брехні в прямому ефірі

,

У середу під час прямого ефіру Кіровоградського інтеренет-телебачення з 74-річним в.о. мера, секретарем міської ради Іваном Марковським «зірку» ефіру викрили в брехні. Посадовець, даючи відповіді на транспортні питання, ледь не божився, що на селище Нове безкоштовні автобуси від компанії «Креатив» більше не курсують. Однак Марковському відразу заявили: брешете! Спочатку сам Станіслав Березкін, а потім і жителька міста.

– Вибори закінчилися, автобуси поїхали. Я точно знаю, контролюю селище Нове. Після виборів 2-3 дня походили і все. Зараз автобуси не ходять, – з упевненістю констатував Іван Марковський.

Проте вже за кілька хвилин ведучий Андрій Богданович зачитав смс-повідомлення, від бізнесмена-нардепа Станіслава Березкіна, який, власне, і пустив місткі автобуси на Нове після того, як «Автобусний парк-13527» відмовився обслуговувати 274-й маршрут, бо міська влада не розрахувалася з боргами за пільгові перевезення.

– Марковський бреше! Автобуси на селище Нове ходять і будуть ходити, – процитував Березкіна ведучий.

Услід за повідомленням до студії КІТ зателефонувала жінка. Вона також заявила, що в.о. мера – брехун, а автобуси – ходять.

– Іван Іванович, я жителька селища Нового. Сьогодні їздила в місто і назад автобусом Березкіна. Що ви розказуєте? Я вже не витримую вашої брехні! Автобуси ходили і ходять! – емоційно відрізала жителька селища, яка не представилася.

«Незручну» ситуацію резюмував сам Марковський.

– Значить, я вибачаюся. І таке буває, – лаконічно прокоментував він.

А «таке» дійсно буває. Це вже далеко не перший випадок, коли «факти» Івана Марковського та слова «я точно знаю» не відповідають дійсності чи взагалі стають відвертою вигадкою.
e-max.it: your social media marketing partner