Цього тижня Укрпошта «закриває» Кіровоградську правду

,

Підприємство «Укрпошта» продовжує блокувати передплатну кампанію на газету «Кіровоградська правда». На поштових відділеннях й надалі дезінформують людей, запевняючи, що газета або вже не виходить, або незабаром закриється.

– Мені вдалося передплатити «Кіровоградську правду». Але поштарка з відділення на вулиці Полтавській говорила мені, що дарма я це зробила, адже газета ось-ось закриється, – повідомила фахівець із зв’язків з громадськістю та ЗМІ Служби автомобільних доріг в області Жанна Петрович, яка в силу своєї роботи передплачує усі регіональні видання.

Як уже розповідала «КП», у різних районах Кіровоградщини людям пропонують замість «Кіровоградки» оформити передплату на інше видання, зокрема на газету обласної ради та адміністрації «Народне слово». Крім того, ті, хто передплатив газету у попередньому півріччі, кажуть, що доставка видання в районах області здійснюється подекуди з тижневими затримками.

Нагадаємо, Кіровоградську обласну дирекцію «Укрпошти» очолює Людмила Салоїд – ще донедавна перший заступник голови облради, а нині депутат, яка підтримує дії голови облради Олександра Чорноіваненка, у той час як «КП» їх жорстко критикує.
e-max.it: your social media marketing partner